Sommer, sommer, sommer

Jeg er jo desværre blevet sat en del tilbage pga. skulderoperationen, så de fleste af mine haveprojekter mm. er udskudt til engang næste år. Jeg har dog været heldig, at familie og venner, har været rigtig hjælpsomme, så jeg har kunne være i min dejlige kolonihave i år.

Min farbror har f.eks. lavet toilettet færdigt, dvs. installeret muldtoilet og bruseniche. Det er bare for lækkert at få det hele indendørs. Jeg har ikke lige fundet den rigtige håndvask, men det skal også nok komme.

Mine forældre var også forbi i starten af sommeren, hvor min mor fik gravet hele det bed op, som skal indeholde hvide, grønne og grøngule blomster. Desværre havde vi ikke så meget at sætte i jorden, så det blev til et par hvide stolte kavalerer, Irlandske klokker og hvid løvemund (tak Anne Marie). Samtidig spredte jeg en pose med 1-årige hvide blomsterfrø.

Nedenfor kan I se et par stemningsbilleder fra sommeren (flere følger) og forhåbentlig “giver skulderen mig lov til” at lave lidt mere i efteråret og til næste år.

Bruseniche Muldtoilet dsc_0146

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *